EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Professorat

Francesc Crous

Girona, 1980.

Graduat Superior en Disseny de Producte (2004) i titulat amb el Grau de Disseny (2012) per EINA (UAB).

Docència

Professor de Projectes de Disseny de Producte al Centre Universitari EINA de Barcelona. Actualment imparteix diferents assignatures de Grau de Disseny com ara Projectes 4 (Producte industrial per l’equipament domèstic), i Modelat d’Objectes.

Activitat Professional / Recerca

El 2004 s’incorpora a l’estudi Ex-designer de Martí Guixé amb qui col·laborarà durant dos anys. El 2006 obté la beca R+FAD per tal de dur a terme un projecte de recerca i innovació des de l’empresa Roca. El 2007 s’incorpora a l’equip multidisciplinari de l’Innovation Lab de Roca, des d’on es desenvolupen futures direccions i nous conceptes per a la indústria del bany.

El 2009 funda l’estudi de disseny CrousCalogero -juntament amb Alessandro Calogero- des d’on treballa actualment com a dissenyador i co-director de l’estudi. Al llarg dels darrers anys han tingut la oportunitat de mostrar la seva obra en diferents exposicions internacionals a Milà, Venècia, Paris, Frankfurt, Hong Kong i Barcelona entre d'altres.

El treball de CrousCalogero ha estat guardonat amb el Premi Delta de Plata 2012 i la Selecció Delta 2014 atorgats per ADI-FAD.

PUBLICACIONS

(Només es llisten les 5 més recents)

OBRA

E I N A