EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Màsters i postgraus

Diplomatura de postgrau en Edició de producte

Aloe de Discoh Design

Informative Session:
08/06/17 at 6pm at EINA

La diplomatura de postgrau en Edició de producte s'enfoca a la posada al mercat d'un producte dissenyat. Els diversos models d'editora de Barcelona i d'altres contextos del camp del disseny serviran com a punt de partida per treballar els aspectes necessaris per a què un producte dissenyat pugui ser adquirit pel conjunt de la societat. Els nous models de negoci vinculats al disseny de producte requereixen un dissenyador emprenedor capaç de prendre el rol de gestor del projecte i responsable de tot el conjunt de la cadena de valor entre producte i empresa.

Titulació en procés d’aprovació

Preinscripcions obertes!

Títol
Diplomatura de postgrau en Edició de producte per la UAB
Edició i curs

Primera, curs 2017-2018

Crèdits

30 ECTS

Preu

105 €/ECTS (20% dte. exalumnes)

Coordinador

Oriol Ventura

Dates

Del 12 de febrer al 4 de juny de 2018

Horari

De dilluns a dijous, de 16h a 20h

Durada

240h presencials i 510h treball autònom

Idioma

Castellà i anglès

Places

mínim 15 - màxim 26

Lloc

EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona

Preinscripció

Obertes, fins a ocupació total de places

Professorat

A qui va dirigit

La diplomatura de postgrau en Edició de producte té una orientació professionalitzadora en el camp del disseny de producte que completa la formació de les titulacions (de Grau i Graduat superior i Graduat en disseny) generalistes així com la d’aquells estudiants que han cursat alguna especialització o itinerari com disseny d’interiors, disseny de moda o tèxtil.

La proposta pretén també complementar i consolidar en la pràctica professional i la formació dels actuals titulats tant en l’enginyeria de disseny de producte o professions de creació afins com ara l’arquitectura, les belles arts, o la indumentària (calçat, wearables, joieria), etc.

Accés

És requisit imprescindible per a accedir al postgrau estar en possessió, en el moment de la matrícula, d’un títol universitari de grau o equiparable (títol universitari de grau EEES de mínim 180 crèdits ECTS; un títol de llicenciatura, diplomatura o enginyeria previ a la implantació del EEES de mínim 3 cursos acadèmics). Les titulacions preferents són les de Grau en Disseny, especialitat disseny de producte, Enginyeria industrial o Arquitectura. Es valoraran però també aquells estudiants que tenint titulació superior en àmbits diferents, demostrin tenir experiència o aptituds per a formar-se en la projecció i disseny d’espais. En aquest darrer cas, ho podran demostrar a partir d’un dossier de treballs.

El coordinador/a realitzarà la selecció dels estudiants en base a la formació acadèmica, la qualitat dels treballs (dossier de treballs -portfoli o book-), lʼexperiència professional i les motivacions exposades.

Per accedir a un màster o postgrau cal passar un procés de selecció i complir amb els requeriments acadèmics i administratius. Per sol·licitar plaça envia’ns el teu currículum i book a través del formulari de sol·licitud de plaça. Més informació sobre el procediment d’acceptació, requeriments de titulació i altres dades d’interès a Accés a postgraus.

Programa

###MÒDUL: CULTURA DE L’EDICIÓ DE PRODUCTE

###MÒDUL: RECURSOS EMPRESARIALS

###MÒDUL: DISSENY D’UNA EDITORA

Dades de contacte

E I N A