EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Màsters i postgraus

Diplomatura de postgrau en Disseny de producte: ideació, validació i producció

Arduinome de Discoh Design

Sessió informativa:
08/06/17 a les 18h a EINA

La diplomatura de postgrau en Disseny de producte: ideació, validació i producció, aporta formació avançada en la innovació en disseny de producte, la participació de l'usuari com a part fonamental del procés, la generació d'un programa d'usos i funcions definit per l'elaboració d'un disseny i totes les eines necessàries perquè aquest pugui ser produït de forma autònoma a través de nous sistemes productius com les mini sèries, els laboratoris de fabricació o els centres tecnològics.

Preinscripcions obertes!

Títol
Diplomatura de postgrau en Disseny de producte: ideació, validació i producció per la UAB
Edició i curs

Primera, 2017-2018

Crèdits

30 ECTS

Preu

105 €/ECTS (20% dte. exalumnes)

Coordinador

Oriol Ventura

Dates

Del 25 de setembre de 2017 al 9 de febrer de 2018

Horari

De dilluns a dijous, de 16h a 20h

Durada

240h presencials i 510h treball autònom de l’alumne

Idioma

Castellà i anglès

Places

mínim 15 - màxim 26

Lloc

EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona

Preinscripció

Oberta (fins a ocupació total de places).

Professorat

A qui va dirigit

La diplomatura de postgrau té una orientació professionalitzadora en el camp del disseny de producte que completa la formació de les titulacions (de Grau i Graduat superior i Graduat en disseny) generalistes així com la d’aquells estudiants que han cursat alguna especialització o itinerari com disseny d’interiors, disseny de moda o tèxtil.

La proposta pretén també complementar i consolidar en la pràctica professional i la formació dels actuals titulats tant en l’enginyeria de disseny de producte o professions de creació afins com ara l’arquitectura, les belles arts, o la indumentària (calçat, wearables, joieria), etc.

Accés

És requisit imprescindible per a accedir al postgrau estar en possessió, en el moment de la matrícula, d’un títol universitari de grau o equiparable (títol universitari de grau EEES de mínim 180 crèdits ECTS; un títol de llicenciatura, diplomatura o enginyeria previ a la implantació del EEES de mínim 3 cursos acadèmics). Les titulacions preferents són les de Grau en Disseny, especialitat disseny de producte, Enginyeria industrial o Arquitectura. Es valoraran però també aquells estudiants que tenint titulació superior en àmbits diferents, demostrin tenir experiència o aptituds per a formar-se en la projecció i disseny d’espais. En aquest darrer cas, ho podran demostrar a partir d’un dossier de treballs.

El coordinador/a realitzarà la selecció dels estudiants en base a la formació acadèmica, la qualitat dels treballs (dossier de treballs -portfoli o book-), lʼexperiència professional i les motivacions exposades.

Per accedir a un màster o postgrau cal passar un procés de selecció i complir amb els requeriments acadèmics i administratius. Per sol·licitar plaça envia’ns el teu currículum i book a través del formulari de sol·licitud de plaça. Més informació sobre el procediment d’acceptació, requeriments de titulació i altres dades d’interès a Accés a postgraus.

Programa

###MÒDUL: IDEACIÓ I VALIDACIÓ

###MÒDUL: GESTIÓ DEL PRODUCTE

###MÒDUL: PRODUCCIÓ DEL DISSENY

Dades de contacte

E I N A