EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Màsters i postgraus

Curs d'estiu Experimentar amb la tecnologia de tall làser. Estructures espaials

Curs d'estiu Experimentar amb la tecnologia de tall làser. Estructures espaials

L’objectiu d’aquest curs és aprendre a desenvolupar un projecte des de la relació íntima que ha d’existir entre el pensament, el llenguatge dels programes digitals de creació volumètrica i la tecnologia de fabricació en tall làser.

Estructures espaials és un projecte experimental que l’alumne ha de portar cap al territori de l’ocupació espaial. Es proposa partir d’un objecte escanejat digitalment que s’ha de reinterpretar a través de diferents estratègies de construcció a partir de plans. Es tracta d’experimentar amb les diferents possibilitats que ens ofereix la tecnologia i obtenir uns resultats que es puguin fabricar amb la màquina de tall làser.

Totes les eines que utilitzarem seran software i apps que ens ofereix la xarxa de forma gratuita. Són eines senzilles amb funcions molt específiques que s’aprenen d’una forma molt intuitiva.

Preinscripcions obertes!

Títol
Certificat expedit per per EINA
Edició i curs

Primera, curs 2016/2017

Preu

300 euros (materials inclosos). 10% dte. exalumnes.

Dates

Del 3 al 7 de juliol de 2017

Horari

De dilluns a divendres, de 16h a 20h

Durada

20h

Idioma

Català i castellà

Places

mínim 15 - màxim 18

Lloc

EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona

Preinscripció

Oberta fins a ocupació total de places.

Professorat

A qui va dirigit

El curs va dirigit a totes aquelles persones que vulguin aproximar-se a les tecnologies digitals de creació i fabricació. No cal tenir coneixements previs.

Accés

Per accedir a un curs d'estiu (titulació EINA), només cal que facis la teva sol·licitud enviant un correu a cursosdestiu@eina.cat, des d'on t'indicarem els passos a seguir per reservar la teva plaça.

Programa

Dades de contacte

E I N A