EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Professorat

Mar Saiz

Mar Saiz

Assignatures
Email

msaiz@eina.cat

Barcelona, 1970

És llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona (Barcelona, 1993) en les especialitats de pintura i d’escultura. Ha cursat estudis de doctorat, obtenint el Diploma d’Estudis Avançats del programa Dibuix: Funcions i Teoria a la Universitat de Barcelona (Barcelona, 2008).

Docència

És professora de l’assignatura de Dibuix Bàsic (2009) al Grau de Disseny d’EINA, on també ha impartit l’assignatura de Mitjans d’Expressió 2D-Dibuix (des del 1996 fins el 2009).
Ha estat professora de l’assignatura Croquis: figures humanes i objectes (des del 2005 fins el 2009) a l’Escola Superior de Disseny Elisava. Al mateix centre ha impartit també l’assignatura Dibuix III (des de l’any 2007 fins el 2009).
Ha estat professora de l’assignatura Tècniques d’Expressió gràfica al Cicle Formatiu de Grau Superior de Gràfica Publicitària a la Institució Cultural del CIC (2008, 2009).

Activitat Professional / Recerca

És artista professional, i la seva obra es troba assíduament a les galeries Sala Parés, Esther Monturiol i Pérgamon de Barcelona, on fa exposicions individuals i col·lectives.
Ha estat guardonada amb el Premi Fundació Banc de Sabadell del XLIII Premi a la Pintura Jove, Sala Parés.

Publicacions

La seva obra ha il·lustrat la portada de la Revista Econòmica de Catalunya (núm.44 ) i la de Oppidum (núm. 6, desembre 2007).

Obra

Exposicions:

Col·leccions:

E I N A