EINA Centre Universitari de Disseny i Art de Barcelona. Adscrit a la UAB

Professorat

Anna Pujadas i Matarín

Sabadell, 1967.

Llicenciada en Història de l'art (1990) i en Filosofia (1992) per la Universitat Autònoma de Barcelona i és doctora en Història de l'art (1998) per la mateixa UAB. Ha obtingut l'acreditació com a Professora lectora de l'AQU (Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya) en 2006.

Docència

És professora d'Història i Teoria del Disseny en el Grau de Disseny del Centre Universitari EINA de Barcelona (2002) i professora d'Història de l'Art a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona (2000). És també professora del Interdisciplinary Master in Cognitive Systems and Interactive Media dels Estudis de Comunicació Audiovisual de la UPF (2007).

Activitat Professional / Recerca

Forma part des de 1994 del grup investigador amb seu en la UPF sobre Teoria i Crítica de les Arts Plàstiques dirigit pel Catedràtic de Teoria de l'art Antoni Marí. Com a investigadora participa en congressos internacionals i fa estades a l'estranger. L'últim congrés al que ha participat ha estat X Congrés Internacional de lnteracción persona-Ordinador, Universitat Pompeu Fabra de Barcelona (2009). L'última estada a l'estranger va ser en la Facultat de Disseny de la Bauhaus-Universität Weimar gràcies a una beca Erasmus de Mobilitat de Professorat Docent de la UAB (2007).

Publicacions

(Només es llisten les 5 més recents)

E I N A